Ονειρέψου Ζήσε Γίνε!

3491619Αναρωτήσου τι Θέλεις  

3491619Ανακάλυψε Ποιος ΕΙΣΑΙ!                             

3491619Αληθινά ΖΗΣΕ

products-image ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!
break-line

Συστάσεις

Πριν αρχίσω το coaching αντιμετώπιζα συναισθηματικά αδιέξοδα και λανθασμένους χειρισμούς στο επίπεδο των σχέσεων. Το coaching με βοήθησε να δω τις λανθασμένες πεποιθήσεις που καθόριζαν τις επιλογές μου και τις πράξεις μου. Η Κατερίνα με την αστείρευτη ενέργειά της, τις ιδιαίτερες τεχνικές και τις εβδομαδιαίες ασκήσεις της με οδήγησε στο να καταλάβω τη μοναδικότητα του εαυτού μου και στο να ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι.
Γεωργία Σ. Ετών 53 Εκπαιδευτικός
Τη Κατερίνα τη γνώρισα πριν δύο χρόνια περίπου όταν όλα γύρω μου είχαν καταρρεύσει και η ιδέα του να ξεκινήσω πάλι από την αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής μου έμοιαζε τρομακτικά ανέφικτο. Έκανα όμως λάθος. Μέσα από μια ανθρώπινη, ζεστή και αμοιβαίου σεβασμού διαδρομή που κάναμε μαζί, μου έμαθε να κατανοώ και να συγχωρώ, μα πάνω από όλα ν’ αγαπώ τον εαυτό μου, τους ανθρώπους γύρω μου, τη ζωή. Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι με έναν ανεκτίμητο άνθρωπο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Δ. Φωτιάδου 41 ετών Ελ. Επαγγελματίας
Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, το αίσθημα μελαγχολίας και απελπισίας, το αίσθημα “αβοηθησίας” με οδήγησαν στην «πόρτα» της κας Ευστρατιάδου και του coaching. Αν και δεν ήξερα ακριβώς τι θα αντιμετωπίσω με μόνη μου πυξίδα την αλλαγή, η κα Ευστρατιάδου με βοήθησε να δω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να εκτιμώ όλα τα υπέροχα πράγματα που έχω στη ζωή μου. Σαν αποτέλεσμα αυτής της επαφής και βαθιάς επικοινωνίας μαζί της νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου, είμαι πολύ πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη, αρχίζω σιγά σιγά να νιώθω πιο δυνατή. Thank you Coach!
Άρτεμις Μ. , 20, Φοιτήτρια