Κατερίνα ΕυστρατιάδουOνομάζομαι Κατερίνα Ευστρατιάδου και γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη . Επί σειρά ετών απασχολούμαι στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος επαγγελματίας και την τελευταία εικοσαετία εργάζομαι δυναμικά ως κτηματομεσίτης.

Μέσα από προσωπικές ανάγκες και ανησυχίες μπήκα ενεργά στον χώρο της πνευματικής αναζήτησης και εξέλιξης, μελετώντας σχολές και τάσεις, αποκτώντας έτσι μέσα από την εξάσκηση και την δοκιμασία του εαυτού μου, την γνώση και την ικανότητα να προσεγγίζω την ζωή μου με αισιοδοξία , ηρεμία, θετική σκέψη και πίστη ότι πάντα υπάρχει κάτι καλύτερο και υψηλότερο να πετύχω και να καταφέρω. Έτσι έφτασα στο σημείο εκείνο που αντιλήφθηκα την εσωτερική μου ανάγκη να βοηθώ τους συνανθρώπους μου με σκοπό την ευημερία και την προσωπική γαλήνη και ευτυχία.

Το Life Coaching ήρθε σαν δώρο από τον ουρανό , γιατί μου έδωσε την δυνατότητα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, μου έδωσε την ευκαιρία να προσεγγίσω και να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου , επαγγελματικά και μεθοδικά, με αποτέλεσμα και ήθος. Κάνω τώρα πια αυτό που αγαπώ και αγαπώ αυτό που κάνω, και έτσι δίνω το παράδειγμα σε όλους ότι όλα είναι δυνατά , αρκεί να ξέρεις τι θέλεις, και τον σωστό τρόπο να το κάνεις.

Πήρα το δίπλωμά μου από το International Life Coaching Institute στην Αγγλία και εξασκώ το Life Coaching από το 2008 με ατομικές και ομαδικές συνεδρίες , προσωπικά η μέσω διαδικτύου (skype). Παράλληλα δημιούργησα το ENERGY POINT με αντικείμενο δραστηριότητας την οργάνωση σεμιναρίων προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Έχω μαθητεύσει ως coach με τους Masters του Νόμου της Έλξης «The Secret» και είμαι επίσημο μέλος της ομάδας τους. Έχω πιστοποίηση στο NLP και στην μέθοδο του EFT. Άρθρα μου έχουν δημοσιευθεί σε γνωστά περιοδικά όπως το Shape, Vogue, Easylife, Alumnus κλπ. Η Θεσσαλονίκη είναι η έδρα μου.

certified_coach

approved_coach_logo2

mplogo

EFTCert-I