Γεωργία Σ. Ετών 53 Εκπαιδευτικός
Πριν αρχίσω το coaching αντιμετώπιζα συναισθηματικά αδιέξοδα και λανθασμένους χειρισμούς στο επίπεδο των σχέσεων. Το coaching με βοήθησε να δω τις λανθασμένες πεποιθήσεις που καθόριζαν τις επιλογές μου και τις πράξεις μου. Η Κατερίνα με την αστείρευτη ενέργειά της, τις ιδιαίτερες τεχνικές και τις εβδομαδιαίες ασκήσεις της με οδήγησε στο να καταλάβω τη μοναδικότητα του εαυτού μου και στο να ακολουθώ το δικό μου μονοπάτι.

Αθανασία Μ. ετών 38 Εκπαιδευτικός
Αντιμετώπιζα προβλήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης, κατάθλιψης και έλλειψης δύναμης διαχείρισης στρεσογώνων καταστάσεων, αίσθημα απελπισίας. Το coaching με βοήθησε να τα ξεπεράσω, να αγαπήσω τη ζωή, να αναζητώ τη χαρά και να βλέπω μόνο τα θετικά. Η Coach Κ. Ευστρατιάδου με βοήθησε με οργανωμένα βήματα και συνέπεια να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου, την πίστη στον εαυτό μου και τη δύναμή του. Είναι πάντα δίπλα μου. Είμαι ευγνώμων για όλα!

Δέσποινα Κ. 48 ετών επιχειρηματίας
" Την Κατερίνα την επισκέφτηκα πριν 10 μήνες γιατί είχα πέσει κατάθλιψη λόγω της οικονομικής κατάστασης. Η οικονομική κρίση επηρέασε πολύ άσχημα την οικογένεια και την επιχείρηση μας με αποτέλεσμα εγώ να νιώθω έναν τεράστιο φόβο , ανασφάλεια, και σιγά σιγά καμία διάθεση για ζωή. Όλα ήταν μαύρα για μένα! Ήμουν απλός παρατηρητής της κατάστασης, είχα παραλύσει και απλά περίμενα το τέλος! Μέσα από το coaching έμαθα τεχνικές και ανακάλυψα πλευρές του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι υπήρχαν και βρήκα τη Δύναμη να αντιμετωπίσω τους φόβους μου αποτελεσματικά και να βρω τη χαμένη μου διάθεση και χαρά για τη ζωή. Ανακάλυψα τον εαυτό μου που τελικά αποδείχθηκε πως δεν γνώριζα σχεδόν καθόλου. Η Κατερίνα είναι μοναδική στο να μας βοηθήσει να βρούμε αυτή την Δυνατή πλευρά του εαυτού μας , που όλοι την έχουμε αλλά συχνά ξεχνάμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Μας δείχνει τον τρόπο του πως να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά και δύσκολα εμπόδια και προβλήματα που προκύπτουν -γιατί προκύπτουν έτσι και αλλιώς- χωρίς να χάνουμε το χαμόγελο την αισιοδοξία και την διάθεση μας για ζωή. Κατερίνα νιώθω ευγνωμοσύνη που σε γνώρισα και μου άλλαξες τη ζωή! Ευχαριστώ!"

Αγγελική Σερασκέρη, 41 Eλευθ. Επαγγελματίας
Μπορώ να πω ότι με την βοήθεια του Life Coaching έχω φτάσει σε ένα επίπεδο αυτογνωσίας, συνεχίζοντας βέβαια να προσπαθώ και το σπουδαιότερο: ξανακέρδισα την αυτοεκτίμηση & τον αυτοσεβασμό μου που για καιρό είχα χάσει. Στο πρόσωπο της Κατερίνας από την αρχή είδα την έμπιστη φίλη, τη σοφή μεγάλη αδελφή, τη γυναίκα που εμπνέει σεβασμό & κύρος και κάνει τους πάντες γύρω της να νιώθουν ασφάλεια!

K. Σιδηροπούλου Ετών 27 Διοργανώτρια Εκδηλώσεων
Είμαι η Κυριακή Σιδηροπούλου ,ετών 27 και το επάγγελμά μου είναι wedding planner. Και είναι η πρώτη φορά που μπορώ να πω έστω και αυτά τα απλά δεδομένα για μένα με σιγουριά ,για το ποια είμαι. Και αυτό γιατί ήρθες σταλμένη από το Θεό και το σύμπαν στα 22 μου, μια μεταβατική περίοδο για τον καθένα μας. Τότε δε μπορούσα να εκτιμήσω το ‘δώρο ‘ που μου χαρίστηκε αλλά ευτυχώς χάρη στις δικές σου ενέργειες και καθοδήγηση μπήκα στο δρόμο ,σ’αυτόν που δεν έχει γυρισμό, το δρόμο της εξέλιξης και της αλλαγής. Και ξέρεις τι έκανα Κατερίνα? Άλλαξα! Και είμαι ευτυχισμένη! Με έκανες καλύτερη σε όλα τα επίπεδα. Τόλμησα και κέρδισα. Κέρδισα τη ζωή που έχω ονειρευτεί για μένα. Κάνω αυτό που θέλω ,όπως το νιώθω χωρίς να ‘ενοχλώ’ κανέναν… Γνώρισα την αγάπη ,τον έρωτα. Μου συνέβησαν πράγματα που καιρό πριν έγραφα στο τετράδιο μου .Έμαθα να κάνω υπομονή και να προσμένω. Είμαι υγιής. Κάνω το όνειρο μου επάγγελμα. Ότι μου συμβαίνει το αντιμετωπίζω . Και μπορώ να γραφώ ατελείωτες σελίδες για το τι έχω καταφέρει έχοντας εσένα δίπλα μου , την Life Coach μου. Μου έμαθες ότι όλοι έχουμε δυνάμεις μέσα μας που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για οικουμενικό καλό, γιατί μόνο όταν ξεπερνάω τον εγωισμό μου συμβαίνει κάτι καλό ..και ξέρεις ότι εγώ είχα πολύ! Κατερίνα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πίστεψες και πιστεύεις σε μένα. Σ’ ευχαριστώ που μου μαθαίνεις καθημερινά ποια είμαι ,τι θέλω και πως θα αποκτήσω αυτά που επιθυμώ. Σ’ ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου. Σ’ ευχαριστώ γιατί είσαι ο λόγος που θέλω να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα. Σ’ αγαπάω.

Σοφία Σταφυλαράκη Ετών 50 Διαμεσολαβητής Διεθνών Μεταφορών
Μέσα από τις συνεδρίες του Life Coaching κατάφερα να αποκτήσω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, να καταλάβω τι αξίζω σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα, σαν μητέρα. Μέσα από τις συνεδρίες βρήκα τον στόχο μου , τα όνειρα μου. -Την Κατερίνα ουσιαστικά δεν την επέλεξα, διότι όπως ανέφερα και πιο πάνω μου την σύστησαν αλλά είχα την επιλογή να την αλλάξω εάν δεν μου ταίριαζε . Από την πρώτη στιγμή όμως που μίλησα μαζί της αισθάνθηκα ότι δεν μπορεί να υπάρχει άλλος άνθρωπος με τόσο θετική ενέργεια και χάρη ο οποίος θα μπορέσει να με βοηθήσει όσο αυτή.

Ιωάννα Δασκαλοπούλου,37,νηπιαγωγός
Με το Life Coaching άλλαξα τρόπο σκέψης, άρχισα να σκέφτομαι πιο θετικά και να είμαι πιο αισιόδοξη, βελτιώθηκαν οι σχέσεις μου. Είδα τα πάντα γύρω μου από μια άλλη οπτική που είναι γεμάτη μόνο από όμορφες εκπλήξεις, όνειρα και επιθυμίες. Το Life Coaching είναι ένα όμορφο ταξίδι που αξίζει!!!

Άρτεμις Μ. , 20, φοιτήτρια
Η έλλειψη αυτοπεποίθησης, το αίσθημα μελαγχολίας και απελπισίας, το αίσθημα “αβοηθησίας” με οδήγησαν στην «πόρτα» της κας Ευστρατιάδου και του coaching. Αν και δεν ήξερα ακριβώς τι θα αντιμετωπίσω με μόνη μου πυξίδα την αλλαγή, η κα Ευστρατιάδου με βοήθησε να δω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να εκτιμώ όλα τα υπέροχα πράγματα που έχω στη ζωή μου. Σαν αποτέλεσμα αυτής της επαφής και βαθιάς επικοινωνίας μαζί της νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου, είμαι πολύ πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη, αρχίζω σιγά σιγά να νιώθω πιο δυνατή. Thank you Coach!

Δ, Φωτιάδου 41 ετών Ελ. Επαγγελματίας
Την Κατερίνα τη γνώρισα πριν δύο χρόνια περίπου όταν όλα γύρω μου είχαν καταρρεύσει και η ιδέα του να ξεκινήσω πάλι από την αρχή σε όλους τους τομείς της ζωής μου έμοιαζε τρομακτικά ανέφικτο. Έκανα όμως λάθος. Μέσα από μια ανθρώπινη, ζεστή και αμοιβαίου σεβασμού διαδρομή που κάναμε μαζί, μου έμαθε να κατανοώ και να συγχωρώ, μα πάνω από όλα ν’ αγαπώ τον εαυτό μου, τους ανθρώπους γύρω μου, τη ζωή. Ένα πραγματικά υπέροχο ταξίδι με έναν ανεκτίμητο άνθρωπο. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κατερίνα ετών 45 εκπαιδευτικός
Ξεκίνησα coaching με την κα Ευστρατιάδου με την πεποίθηση να βελτιώσω την εσωτερική μου δύναμη, την αισιοδοξία, την αυτοπεποίθησή μου, ώστε να κατακτήσω το στόχο μου: μια υπέροχη ερωτική και συντροφική σχέση. Με ασκήσεις και μεγάλη ενίσχυση και καθοδήγηση η coach με βοήθησε να νιώσω και να γίνω πιο δυνατή, πιο υγιής, να ενισχύσω την ψυχική μου δύναμη, να γεμίσω αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, να νιώσω χαρά καθημερινά, να μεθοδεύω τις κινήσεις μου, να δουλεύω εστιασμένα, ώστε να νιώθω καλύτερη συνεχώς και να αποκτήσω το αρχικό επιθυμητό αλλά και άλλους στόχους. Την ευχαριστώ που μου έμαθε και συνεχίζει να μου μαθαίνει με αγάπη και επαγγελματισμό να χαίρομαι κάθε στιγμή της ζωής μου, να με αγαπώ, να κατακτώ και να απολαμβάνω όλη την ευλογία και την αφθονία!

Μάτα – Δήμητρα Ρόζη Marketing Επικοινωνίας Οργάνωση Προβολής και Δημοσίων Σχέσεων Ελεύθερος Επαγγελματίας
Απασχολούμαι σε ένα τομέα που αγαπώ ιδιαίτερα. Για να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάθε φορά , «έπεφτα» με τα μούτρα στη δουλειά . έτσι παραμελούσα σχεδόν συστηματικά την προσωπική μου ζωή. Το αποτέλεσμα ήταν, μετά από μία περίοδο «εργασιακής έντασης» ακόμη και επιτυχίας, να νιώθω δύσθυμη και ανικανοποίητη. Με απλά λόγια «φρόντιζα το δέντρο της καριέρας μου και παραμελούσα το δάσος της ζωής μου». Με την βοήθεια της Κατερίνας εντόπισα τις αιτίες της δυσθυμίας μου, επαναπροσδιόρισα τις προτεραιότητές μου και έθεσα ισορροπημένους και αντικειμενικούς στόχους για το σύνολο της ζωής μου. Με τις τεχνικές και τις μεθόδους του Life Coaching κατάφερα ‘ένα μικρό θαύμα’ στη ζωή μου. • Να εργάζομαι λιγότερες ώρες από πριν , αλλά πιο αποτελεσματικά • Έχω πια τον ελεύθερο χρόνο που χρειάζομαι για την προσωπική μου ζωή. • Χαίρομαι περισσότερο την καθημερινότητά μου στην εργασία μου, τις σχέσεις μου, τα χόμπι μου. • Είμαι περισσότερο ανοιχτή και δεκτική στις αλλαγές και τις εκπλήξεις της ζωής, γιατί πια έχω χρόνο να τις καλοδέχομαι. Το Life Coaching είναι για όποιον θέλει να πάρει την ζωή του στα χέρια του!

Μαρία Σιδηροπούλου Ετών 41 Έμπορος τροφίμων
Ποιά είμαι; Σε ποιο σημείο της ζωής μου βρίσκομαι; Τι θέλω πραγματικά να κάνω ; Αυτά ήταν τα πιο βασικά ζητήματα που με απασχολούσαν όταν ξεκίνησα το Life Coaching. H Κατερίνα είναι η ιδανικότερη Life Coach γιατί υποσχέθηκε να είναι πάντα δίπλα μου, δεσμεύτηκε να ταξιδεύει πάντα στα ταξίδια μου , ορκίστηκε το μεγαλύτερο δώρο που της έδωσε ο Θεός ,την αγάπη , να την μοιράζεται μαζί μου.

Στεφανία Σιδηροπούλου 36, Διοργανώτρια Εκδηλώσεων
Θα πρότεινα το Life Coaching και την Κατερίνα ανεπιφύλακτα γιατί σε κάνει να νιώθεις άνετα, είναι κατανοητή, άμεση και αποτελεσματική. Σε βοηθάει να βρεις τον πιο κατάλληλο τρόπο να ξεπερνάς τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο σου, να φτάνεις τους στόχους σου και να προχωράς.

Χριστίνα Κακανά, 37 , Ακτινοφυσικός(Medical Physics)
Κατερίνα...'Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μου έμαθε είναι "να λέω πάντα αυτό που εννοώ και να εννοώ αυτό που λέω". Και όμως...Μου είναι τόσο δύσκολο να βάλω σε λέξεις το τι σημαίνει η παρουσία της στη ζωή μου και το πόσο άλλαξε ο τρόπος που αντιλαμβάνομαι τις καταστάσεις και τον κόσμο γύρω μου από τότε που ξεκίνησα το Life Coaching μαζί της.